GRAD ZAGREB IMENOVAO PROČELNICU KOJA VOLI JAVNI NOVAC VIŠE OD KULTURE

Tekst: Panopticum

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Kako je već prije nekoliko mjeseci iz neslužbenih izvora najavljivao naš portal, Emina Višnić je i “de facto” imenovana novom pročelnicom Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba. Na pročelničku dužnost u Zagrebu Emina Višnić stupa 1. lipnja 2022. godine.

U službenom priopćenju objavljenom na stranicama Grada Zagreba ističe se kako Emina Višnić ima više od 20 godina rada u kulturi, te da je stekla specifična znanja i vještine u oblikovanju, programiranju i upravljanju organizacijama i projektima, kao i u prikupljanju sredstava, financijskom planiranju, upravljanju i kontroli proračuna.

Podsjetimo, gospođa Višnić bila je izvršna direktorica i voditeljica programa projekta Rijeka 2O20 – Europska prijestolnica kulture koju je Grad Rijeka razriješio s funkcije direktorice nakon što je državna revizija pronašla nepravilnosti u vođenju projekta EPK Rijeka 2020.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon