UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

Pristupanjem i/ili korištenjem portala Panopticum.hr i svih povezanih poddomena domene www.panopticum.hr te pripadajućeg sadržaja aplikacija, sofvera i usluga koje se omogućavaju putem domene www.panopticum.hr bez obzira na način korištenja, korisnik izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i uporabu web servisa u skladu s ovim Općim uvjetima korištenja (dalje u tekstu: ”Uvjeti”), a reguliranje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja/uporabe domene www.panopticum.hr vrši se u skladu s ovim Uvjetima. Odlukom Vijeća Agencije za elektroničke medije (AEM) od 27. listopada 2016. portal www.panopticum.hr je upisan u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija. Korištenjem sadržaja web servisa korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Panopticum.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pravila prenošenja članaka

Ako drugi medij prenosi sadržaj objavljen na portalu, Panopticum.hr se treba jasno naznačiti kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj s portala Panopticum.hr prenosi na drugi digitalni medij, to se može učiniti u ponešto skraćenom obliku.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika portala. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Sadržaj na portalu Panopticum.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlaštena uporaba bilo kojeg dijela portala s vlastitim sadržajem smatra se kršenjem autorskih prava portala.
Sadržaj na portalu može se mijenjati, posuđivati, prodavati ili distribuirati samo uz dopuštenje vlasnika portala. Ako korisnik smatra da su na portalu povrijeđena autorska prava, dužan je o tome izvijestiti vlasnika portala.

Autorska prava

Panopticum.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Osim autorskog sadržaja portala, na portalu Panopticum.hr se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija.
Pravo na izmjene sadržaja i usluga Panopticum.hr zadržava pravo promjene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem bilo kojeg sadržaja Panopticum.hr portala smatra se da ste upoznati s pravilima.

Poveznice na druge web stranice

Panopticum.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te poveznica na vanjske stranice.
Sve sadržaje Panopticum.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Panopticum.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala Panopticum.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Panopticum.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon