ŽENE IZABRALE AUTOMOBIL GODINE ZA 2021.

Tekst: Panopticum

Foto: www.landrover.com

Žiri sastavljen od 50 automobilskih novinarki iz 38 zemalja svijeta pod predsjedanjem Marte Garcia izabrao je novi Defender za Ženski svjetski automobil godine za 2021. u konkurenciji devet modela koji su pobijedili u svojim kategorijama. Sustav glasovanja za Svjetski ženski automobil 2021. godine zasnovan je na odabiru tri najbolja automobila u svakoj kategoriji, uzimajući u obzir modele proizvedene između siječnja i prosinca 2020. godine.

Titulu je po prvi put odnio Land Rover Defender osvojivši glavnu nagradu u finalu. Pobjedom je Defender ostao vjeran pionirskom duhu koji je obilježje Land Rovera više od 70 godina. Model je dostupan u dva oblika karoserije, a može se personalizirati izborom od četiri paketa dodatne opreme.

Land Roverov Defender u finalu je bio bolji od modela Peugeot 208 (najbolji urbani automobil), Škoda Octavia (najbolji obiteljski automobil), Lexus LC500 Cabrio (najbolji luksuzni automobil), Ferrari F8 Spider (najbolji sportski automobil), Peugeot 2008 (najbolji urbani SUV), Kia Sorento (najbolji veliki SUV), Ford F-150 (najbollji kamionet i 4×4 vozilo) i Honda E (najbolji električni automobil).

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon