ZAVRŠAVA SEZONA LETOVA PREMA IZRAELU

U utorak, 18. listopada 2016. završavaju se ovogodišnji letovi između Zagreba i Tel Aviva. Zbog izrazito dobre popunjenosti u jednom trenutku je u Zagreb sletio i jedan od najvećih zrakoplova iz sastava flote EL AL, Boeing 747. Nadalje, izraelski EL AL ponovo će izravno letjeti iz Zagreba za Tel Aviv dva puta tjedno tijekom slijedeće sezone. Naime, počevši od 14. ožujka 2017. godine glavni grad Hrvatske će biti povezan zračnom linijom s glavnim gradom Izraela. Linija će se održavati jednom tjedno do 26. lipnja kada se uvodi drugi let. Zračna linija biti će u prometu do konca studenog 2017., a prijevoznik će biti zrakoplovna tvrtka  Sun D’or u stopostotnom vlasništvu izraelske nacionalne avio-kompanije EL AL.

ELAL_Haaretz

Tekst: M. Šamanić

Foto: www.haaretz.com

U utorak, 18. listopada 2016. završavaju se ovogodišnji letovi između Zagreba i Tel Aviva. Zbog izrazito dobre popunjenosti u jednom trenutku je u Zagreb sletio i jedan od najvećih zrakoplova iz sastava flote EL AL, Boeing 747.

Nadalje, izraelski EL AL ponovo će izravno letjeti iz Zagreba za Tel Aviv dva puta tjedno tijekom slijedeće sezone. Naime, počevši od 14. ožujka 2017. godine glavni grad Hrvatske će biti povezan zračnom linijom s glavnim gradom Izraela. Linija će se održavati jednom tjedno do 26. lipnja kada se uvodi drugi let. Zračna linija biti će u prometu do konca studenog 2017., a prijevoznik će biti zrakoplovna tvrtka  Sun D’or u stopostotnom vlasništvu izraelske nacionalne avio-kompanije EL AL.

Osim Zagreba EL Al planira sezonske letove za 2017. godinu s polascima za Tel Aviv iz zračne luke Ljubljana i to u periodu lipanj – listopad.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon