UVOD U SHOPPING ZAPOČINJE PRETRAGOM NA INTERNETU

Tekst: A. R.

Foto: E. S./S. G.

Najnovija istraživanja pokazuju da više od 81 posto kupaca provodi online istraživanje prije kupnje proizvoda, pa čak i ako potrošači radije završnu kupnju obavljaju u fizičkim trgovinama, najprije pretražuju po internetu. Najčešće je pravilo, što više novca kupac planira potrošiti na proizvod, dulje će tražiti najbolje ponude na internetu.

Na valu ovih trendova u lipnju 2022. je lansiran ShopGuru, nova, jedinstvena platforma na digitalnom tržištu. Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućava brz i jednostavan pristup najboljim ponudama iz raznih online trgovina s već više od stotinu integriranih web shopova te stotinu različitih brandova, a taj broj se iz dana u dan povećava.

Hrvatsko e-commerce tržište eksplodiralo je posljednjih godina. Tvrtke pojačano ulažu u web shopove i prelaze s fizičkih prodajnih mjesta na online trgovinu. Posao postaje dodatno kompleksan s novim politikama privatnosti, automatizacijom i novim modelima promocije. Trgovci stalno mijenjaju akcije, pa ova platforma olakšava život svim stakeholderima i trgovcima.

Proizvodi se pretražuju po logičnim kategorijama ili ključnim riječima, korisnici tako najbrže dolaze do traženih proizvoda, uspoređuju cijene, čitaju recenzije i odabiru onaj koji naviše odgovara njihovim preferencijama, nakon čega mogu krenuti u kupnju na webshopu koji svakim danom sve više postaje neizostavno mjesto za online korisnike prije svake kupnje.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon