USPRKOS KORONI ZAGREBAČKI VLADIMIR NAZOR ORGANIZIRA SKIJAŠKU IDILU ZA DJECU NA POHORJU

Tekst: Š. Španiček

Foto: Azur Tours

Čini se da u Zagrebačkom holdingu nije sve tako crno. Naime, u Vladimiru Nazoru, podružnici Zagrebačkog holdinga koja se posljednjih pola stoljeća uspješno bavi organiziranjem putovanja djece i mladih, užurbano teku pripreme u organizaciji post-novogodišnjeg skijanja, odnosno u siječnju 2022. godine, namijenjenog za djecu u dobi od 7 do 15 godina na skijalištu Ribnica na Pohorju. Skijalište se nalazi na nadmorskoj visini od 715 do 925 metara, ima 2,2 kilometra skijaških staza dostupnih putem dvije vučnice. Na skijalištu se nalazi snježni poligon za djecu, sustav za izradu umjetnog snijega i rasvjeta za noćno skijanje.

Kako navode iz podružnice, zimska avantura na ribniškom Pohorju biti će začinjena nizom kreativnih radionica iako su s programom najviše fokusirani na školu skijanja koja je prilagođenog početnicima ali i onima koji su već savladali osnove skijanja. Osim na skijalištu, zimsku idilu djeca će provoditi u apartmanskoj kući Breza koja je smještena pored skijaške staze. Uvjete putovanja, cijene, termine polaska i sve ostale informacije mogu se pronaći na internetskim stranicama Vladimira Nazora, organizatora putovanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon