TODORIĆ: OPTUŽNICA I SUCI U ZAGRLJAJU HIBRIDNE PLENKOVIĆEVE VLASTI

Tekst: I. T. / Panopticum

Foto: www.avaz.ba

Nakon što je zagrebački Županijski sud u Zagrebu potvrdio prvu od nekoliko podnjetih optužnica od strane USKOK-a i ŽDO u Zagrebu protiv bivšeg vlasnika Agrokora, Ivica Todorić se putem svog mrežnog profila priopćenjem obratio hrvatskoj javnosti, a i šire, a koje u cijelosti prenosimo, i to kako slijedi.

“Žao mi je što danas u Republici Hrvatskoj moć mašinerije Andreja Plenkovića ne završava samo na koruptivnoj mreži otimanja privatne imovine. Iskreno mi je žao što se pojedini suci nisu uspjeli oteti zagrljaju i pritisku hibridne Plenkovićeve vlasti koja se svakim danom sve više urušava pod pritiskom protupravnosti, kriminala i izdaje nacionalnih interesa.

Potvrditi ovakvu optužnicu, a koja je politički akt, znači dati podršku prikrivanju najveće pljačke izvedene upravo od onih koji danas kontroliraju pojedine suce i pojedine sudove. Iza ovakvog djelovanja ne stoji zakon, već pokušaj da se diskvalificiram kao politički protivnik koji je organizirao sada mali, a sutra veliki politički pokret i netko tko je razotkrio najveću korupcijsku aferu u povijeti ovog dijela Europe, pa i šire.

Naravno da ću poštovati zakon i odluku suda jer je to obaveza svakog građanina Hrvatske, ali ću poštovati i interes javnosti, a to znači da će moje optužbe i dokazi protiv kriminalaca u ovoj zemlji biti javni i zasnovani na dokumentima koje ću uskoro prezentirati javnosti. Hrvatski građani imaju pravo saznati kakvi su lopovi oni koji danas vode Hrvatsku.”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon