“TANKIRA” LI HDZ IZBORE?

Tekst: Ivica Ursić

Foto: H. N. / Milan Sabic/Pixsell

Kada pročitate gornji naslov ne odmahujte odmah rukom i ne proglašavajte me teoretičarem zavjere.

Zastanite. Promislite…

Sjećate li se imena HDZ-ovih kandidata s nekoliko prošlih izbora u Zagrebu i Splitu? Vjerojatno ne ali ako se i sjećate mislite li da HDZ nije mogao iznjedriti jača imena? Mogao je ali nije htio?!

HDZ u velikim gradovima ciljano na vjetrometinu postavlja slabašne likove i čovjek pomisli kako ne znaju kako se ide u izbore. Varaju se svi oni koji tako misle. Stranka koja je u tolikoj mjeri devastirala političku scenu u Hrvatskoj a posljedično tomu i samu Hrvatsku, bez da se je narod barem politički pobunio, i te kako zna što joj je raditi.

Uvjeren sam da je HDZ-u u interesu ne dobiti ni jedne izbore u velikim gradovima. Ako ih kojim slučajem i dobije onda je postojao neki partikularni interes koji je bio tog trenutka aktualan.

HRVATSKA LIŠENA SVAKE SUVERENOSTI

Hrvatska, kao država, lišena je svake suverenosti. Ekonomske, financijske, vojne, kulturne… osim jedne. Ta jedna jedina suverenost koju nam još nisu (do kraja) poništili jest duhovna suverenost.

Uz veliku potporu vrha KC u Hrvata („Qui tacet, consentire videtur.“) HDZ-u je preostala jedino još ta zadaća. Jedina ali najteža. Slomiti duhovno jedinstvo naših obitelji.

Pandemija je bila pokazna vježba koja je pokazala kako mogu veliki dio naroda anestezirati ali ne u dovoljnom broju. Tu su zapeli ali su naučili lekciju. Zapeli su baš zbog te duhovne suverenosti. Daleko lakše im prolazi galopirajuća inflacija i sistematska pauperizacija Hrvata koji su po tom pitanju posegnuli za „obiteljskim srebrom“ kojeg rasprodaju strancima za male novce ili jednostavno iseljavaju.

Zadnja utvrda je obitelj. “Svatko tko se bude zalagao za svetost braka i obitelji bit će proganjan i diskriminiran jer to je ključno pitanje na kojem sve počiva. Zadnja bitka između Boga i Sotone vodit će se preko obitelji i braka.” – riječi su to sestre Lucije dos Santos, vidjelice iz Fatime.

EPIGONI ZLA

Plenkovića možete okarakterizirati kako vam drago ali budala nije. Svjestan je koliko je snažna vjera u Hrvata, koliko obični svećenici znače za naš narod. On zna da u otvorenoj konfrontaciji nema šansu uz svu moguću potporu Kaptola. Svjestan je kakvog-takvog unutarstranačkog bunta, pa možda i raskola (jer djeca su u pitanju) pa ne želi ulaziti u taj rizik i prljati ruke. Zato će u igru uvesti plaćenike – „Hired Guns“.

To su osobe, u ovom slučaju političke stranke, koje su plaćene za obavljanje određenog posla, posebno za nešto što drugi mogu smatrati moralno pogrešnim.

U Rijeci postoje od postanka moderne Hrvatske države takve snage, Zagreb je u mekšoj varijanti imao polivalentnog Bandića, a sada je čvrsto u rukama Tomaševića i „Možemo“, dok je Split pao u ruke Puljka i „Centra“. Jedino Slavonija (još) odolijeva.

Takvima je dana „carte blanche“, potpuna sloboda, da postupe kako žele, jer takvi ne će oklijevati pri uvođenju građanskog odgoja u vrtiće i škole. Iz godine u godinu, potpomognuti vladinim izdašnim financiranjem i stranim donacijama, provoditi će nesmiljeno ono za što su i osmišljeni.

Djecu će oblikovati, od najranije dobi, protu-božjim i protu-naravnim sadržajima. Ulaziti će u vrtiće i škole i agresivnom indoktrinacijom nasrtati će na one najbespomoćnije.

HDZ to ne bi mogao tako brzo obaviti, jer bi se stvorio snažan otpor kod ljudi, pa će zato prljavi posao obaviti ovi epigoni zla.

RADIKALNA HOMOSEKSUALNA AGENDA

Slijedi nam odlučan boj sa snagama mraka, s onima koji idu po školama i pod krinkom svjetski priznatih „znanstvenika“ indoktriniraju djecu militantnim ateizmom dok za potrebe zavaravanja zaglupljenih Hrvata na Tik-Toku pokazuju kako doma mijese za Uskrs sirnice.

Izjava I. Puljka: „Riješit ćemo se iz javnosti jednom zauvijek likova tipa Bože (Petrov), Nina (Raspudić), Šole i sličnih tipova iz polusvijeta“, jasno i glasno govori kako je HDZ izabrao prave egzekutore koji nemaju bazu ali znaju svoj posao. Ovdje se opet otvara pitanje vjerodostojnosti „Mosta“ koji i u Splitu hrli u zagrljaj Puljku iako je ovaj prije koju godinu rekao što misli o njima.

Jesu li došli dani kada će Puljak u Splitu, uz svekoliku podršku Mosta, obaviti ono što je HDZ-ova agenda od kada je Plenković preuzeo tu stranku?

Hoće li se pokazati istinitom moja teza da HDZ „tankira“ izbore u velikim gradovima jer taj posao ne može obaviti sam niti ga povjeriti SSDS-u? To moraju obaviti „domaće snage“.

Posao gradske uprave i gradonačelnika po bilo kojem komunalnom i infrastrukturnom pitanju izravno ovisi o Vladi RH i EU fondovima i tu su stvari jasne. Sve će dobiti ukoliko uredno obave samo jedno – ako provedu agendu NWO i unište obitelj.

“Vrijeme je da se svi suočimo s istinom. Ako prihvatimo radikalnu homoseksualnu agendu, bilo u vojsci ili u braku, bilo u školi ili u drugim područjima našeg života, potpuno uništavamo koncept obitelji.” — Alan Keyes

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon