ŠKORO POZVAO NA RASPUŠTANJE VLADE I SABORA

Tekst: D. S.

Foto: Z. G.

Predsjednički kandidat Mirosav Škoro na velikom predizborom skupu u Zagrebu koji se održao 8. prosinca 2019. u KD Vatroslav Lisinski poručio je da će ako pobijedi na izborima zatražiti raspuštanje Vlade i Sabora te nove parlamentarne izbore.

Škoro je u svom istupu kazao da nije činovnik, već poduzetnik koji je ostavio svoj vinograd i pjesme, poslove, a ostavit će i obitelj. Osim toga, Škoro navodi kako je u državnoj službi nemoguće dobiti posao bez stranačke iskaznice HDZ-a ili SDP-a. Za njega su te dvije stranke iste dodajući da je narod izgubio vjeru u institucije. Izjavio je također kako je 90-ih srušena jednostarnačka vladavina, a 22. prosinca 2019. će biti srušena dvostranačka, dodavši da će prvi referendum koji će raspisati, ako postane predsjednik, biti onaj za sporni Ovršni zakon.

Nadalje, naglasio je da onaj Tuđmanov HDZ i današnji nemaju nikakvog zajedničnog nazivnika i pozvao sve članove vladajuće strake da glasuju za njega budući sadašnji HDZ vode ljudi koji su iz istog inkubatora Ministarstva vanjskih poslova gdje im je momentalna funkcija crtica iz životopisa kako bi bili nagrađeni dobro plaćenim međunarodnim sinekurama.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...