RUJANSKA VINSKA MANIFESTACIJA “SLAVONIJA I PODRAVINA – WINE NOT!?”

Tekst: A. Radoš

Foto: M. Turkalj

Mjesec rujan u Virovitičko-podravskoj županiji oduvijek je bio poznat kao vinski mjesec. Tako je i ove godine gdje je prema najavama iz Orahovice sve spremno za drugo izdanje vinske manifestacije pod nazivom “Slavonija i Podravina, wine not!?” koja će se održati od 3. rujna do 1. listopada 2022. u sklopu čak šest ekskluzivnih vinskih piknika s vinskim maratonom u provjerenoj kombinaciji savršenog spoja plemićkog naslijeđa i netaknute prirode.

Vinski eventi će se održavati na obroncima Krndije i Papuka, zatim u jedinstvenom plemićkom Dvorcu Janković, pa u Park-šumi Jankovac Parka prirode Papuk, u virovitičkom Dvorcu Pejačević, u Noskovcima i Orahovici te za kraj u Interpretacijskom centru – kući Petra Preradovića.

Ambasadorica manifestacije “Slavonija i Podravina, wine not!?” je enologinja Ivana Nemet dok je organizator svih šest vinskih događanja TZ Virovitičko-podravske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama. Više informacija o manifestaciji može se pronaći na internetskoj stranici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije“.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon