RETURN TO FOREVER – AUDIOVISUAL EXPERIENCE: NOVI ALBUM ANDREJA KLJAKOVIĆA

Tekst: F. R.

Foto: Discom

Video: A. K.

Klavirist, skladatelj i producent Andrej Kljaković (Tesla Rock Opera, Voices Of Nature, Kljakovic Eklektik Company) snimio je novi album “Return To Forever – Audiovisual Experience”. Novi album popraćen je video spotovima na tragu snimljene filmske glazbe koje je autor sam producirao. Nakon izlaska albuma Vangelic koji je bio posvećen velikom skladatelju i slikaru Vangelisu i album Return To Forever je izdan u istoj izdavačkoj kući Discom.

Autor novim albumom donosi glazbene momente koji preokrenutim smjerom vremena okreću budućnost u prošlost s počecima istraživanja svemira, a završavaju stvaranjem Zemlje i njezine prirode. Naime, glazba na albumu ‘Return To Forever’ nema početak ni kraj već se nalazi u stalnom ciklusu životne energije čiji smo svi dio te pritom prikazuje nezaustavljive silnice u kozmičkom putovanju kako bismo ponovno otkrili vječnu snagu života.

Novi album Andreja Kljakovića je objavljen 21. ožujka 2023. i dostupan je u svim digitalnim trgovinama. Video zapis cijelog albuma moguće pogledati u nastavku teksta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon