PROMOCIJA KNJIGE AKADEMIKA HUSREFA TAHIROVIĆA “DR. ISAK SAMOKOVLIJA” U ZAGREBAČKOM KIC VELEPOSLANSTVA BIH

Tekst: mr. J. Koš

Foto: Abrasmedia

U četvrtak, 9. studenoga 2023. s početkom u 18 sati u Kulturno-informativnom centru Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Zagrebu, Ilica 44 održati će se promocija knjige akademika Husrefa Tahirovića pod naslovom “DR. ISAK SAMOKOVLIJA – ŽIVOT U BIJELOM MANTILU”. Knjiga je podijeljena u dva dijela. Prvi dio čini kraća biografija, a u drugom dijelu su objavljeni medicinski tekstovi dr. Isaka Samokovlije.

Promocija knjige se održava u organizaciji Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj – Kulturno-informativni centar Bosne i Hercegovine u Zagrebu i Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine – Centar za koordinaciju medicinskih istraživanja u Sarajevu. Uz moderatora Mirzu PINJIĆA promociju će otvoriti Nj. E. dr. sc. Elma KOVAČEVIĆ-BAJTAL, veleposlanica BiH u Hrvatskoj. Također, o knjizi će govoriti Lidija LINCENDER-CVIJETIĆ, akademkinja ANUBiH, prof. dr. sc. Stella FATOVIĆ-FERENČIĆ, dr. med., Odsjek za povijest medicinskih znanosti HAZU, mr. sc. Julija KOŠ, ekspertica za židovske studije i Husref TAHIROVIĆ, akademik ANUBiH.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon