OTVOREN NATJEČAJ ZA LITERARNOG AMBASADORA MEĐIMURJA

Tekst: Gorkić Taradi

Foto: Udruga Mlada pera

Čakovečka Udruga Mlada pera priprema tisak bogatog godišnjeg zbornika pod naslovom „Tragovi budućnosti“ s pozivom mladima za slanje literarnih radova. Žbornikom žele ukazati osnovnoškolcima i srednjoškolcima da nisu premladi te da već sad ostave trag iza sebe.

Dakle, tema je slobodna, forma je slobodna, što više radova pošaljete veća je mogućnost da će vam rad biti objavljen u godišnjem zborniku! Svi autori koji budu izabrani za objavu u zborniku dobit će besplatno svoj primjerak zbornika kad izađe, sve detalje pogledajte  na https://www.mlada-pera.medjimurje.info/2023-2/neka-bude-sto-deblja-jer-je-plod-naseg-podneblja/!

Rok za slanje radova je 15. listopada 2023. godine, a zatim zbornik ide u tisak i slijedi velika promocija zbornika na koju vas odmah sad i pozivamo! Naravno, javit ćemo točan datum  i mjesto promocije!

Posebno poglavlje u zborniku bit će posvećeno Međimurju, a sva ostala poglavlja formirat ćete sami autorima temama i sadržajem svojih literarnih uradaka!

Svoje mjesto u ovom posebnom poglavlju možete zauzeti i sudjelovanjem na natječaju Moja priča iz Međimurja! Ne morate biti iz Međimurja da bi ponijeli titulu Literarnog ambasadora Međimurja, dovoljno je da vaš literarni rad vezan uz Međimurje. Taj natječaj traje do 10. prosinca 2023. no radovi koji pristignu do 15. listopada 2023. mogu završiti u zborniku! Više detalja može se pronaći na internetskim stranicama: https://www.mlada-pera.medjimurje.info/2023-2/moja-prica-iz-medimurja/

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon