ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE “ODRASTANJE” MIRTE PRIMORAC ŠEJIĆ

Tekst: A. P. G.

Foto: T. B.

U srijedu, 29. lipnja 2022. u Botaničar baru održano je predstavljanje dobrotvornog projekta “Kutijica za odRASTanje” za SOS Dječje selo Hrvatska i promocija knjige odRASTanje čije tekstove u knjizi prate predivne, vizualno snažne i inspirativne ilustracije.

U ugodnom razgovoru, projekt i knjigu su predstavile Vanja Varga (autorica projekta), Mirta Primorac Šejić (autorica knjige odRASTanje i bloga Moj svijet odgoja), Martina Sokač (recenzentica knjige, odgajateljica i certificirana edukatorica roditelja) i Nastasja Chiara Petrić (food blogerica).

Mirta Primorac Šejić, autorica knjige odRASTanje već nekoliko godina pomaže roditeljima savjetima, znanjem i vlastitim iskustvom dok su iz Udruge SOS Dječje selo Hrvatska izrazili svoje zadovoljstvo ovom suradnjom.

Što je Kutijica za odRASTanje? Podsjetimo, Limited edition Kutijica za odRASTanje je dobrotvorni projekt koji sadrži :

  • knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić
  • stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja
  • odRASTAnje kartica sa setom popusta kod partnera.
  • Limited edition Kutijica za odRASTAnje

Svoju kutijicu za odRASTanje možete osigurati klikom na internetsku stranicu www.djelovanje.hr a dostupna je i u knjižarama Planetopije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon