NAJBOLJE DIZAJNIRAN HOTEL NA SVIJETU U 2016.

tel aviv brown-featured

Tekst: M. Šamanić

Foto: www.nocamels.com

Luksuzni Američki turistički magazin «Jetsetter» imenovao je najbolji svjetski dizajniran hotel, a to je zadivljujući Brown Beach House u Tel Avivu u Izraelu. Prošli tjedan, američki magazin je objavio pobjednike njegovog natječaja «Best of the Best Hotel Awards 2016.» u 20 kategorija, od top luksuznih do najboljeg all-inclusive hotela.

Hotel Brown Beach House dizajniran je od strane izraelskih arhitekata Davida Azouza i Guy Veliksona u sklopu Vstudio i u suradnji s izraelskim dizajnerom interijera Aline Langlieb. Hotel ima razigrane, šarene prostorije koje se naslanjaju na klub na obližnjoj plaži. Hotel se nalazi u Hayarkon ulici, na sredozemnoj obali Tel Aviva, mjestu mnogogobrojne dnevne zabave i bogatog noćnog života.

tel aviv brown1

Dakle, ako ste tokom ovog ljeta u potrazi za tropski dizajniranim ambijentom s prekrasnim pogledom na more, hotel Brown Beach House mogao bi biti vrlo dobar izbor za vas.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon