MURSKO SREDIŠĆE DOMAĆIN DANA TEATRA GAVRAN

Tekst: Panopticum

Foto: Teatar.hr

Kazališna publika Murskog Središća, a i šire, tijekom veljače 2024. godine moći će uživati u prvim Danima Teatra Gavran u njihovom mjestu. Naime, u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću u veljači će se ove godine održati prvi Dani Teatra Gavran a sastojat će se od nekoliko predstava.

Jedna je namijenjena djeci i naziva se “Zeko eko traži mamu” i bit će u terminu prilagođenom vrtićima i osnovnim školama dok će se u večernjim terminima održavati kazališne predstave “Na kavici u podne” i “Glasnogovornik”.

Više informacija o predstavama moguće je saznati na internetskim stranicama Centra za kulturu „Rudar“, gdje je istovremeno moguće rezervirati i kupiti ulaznice. Podsjetimo, Miro Gavran najizvođeniji je hrvatski autor u zemlji i inozemstvu, kao i jedini živući autor na svijetu u čiju se čast održavaju kazališni festivali izvan matične zemlje.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon