KREĆE ŠESTA SEZONA VRTLARICE

U nedjelju 4. prosinca 2016. godine na Drugome programu Hrvatske televizije u 11.30 sati počinje nova sezona emisije Vrtlarica. Uvijek inovativna i zanimljiva Vrtlarica će u šestoj sezoni gledateljima predstaviti 16 novih nastavaka s mnoštvom savjeta u vezi s organskim uzgojem biljaka. Nova sezona donosi mnoge zanimljive teme iz organskoga vrta, ali i iz ukrasnoga cvijetnjaka koji ga okružuju. Emisija je stekla popularnost i u susjednim državama, a može se pratiti i pomoću multimedijske platforme HRTi. Autorica emisije, Kornelija Benyovsky Šoštarić, donosi i neke nove priče o ukrasnome bilju te savjete o različitim načinima uporabe biljaka u svakodnevnome životu te pokušava proniknuti u skrivene tajne prirode koja nam pokazuje jedno novo lice. Osim toga, u novim će nastavcima gledatelji imati prigodu upoznati i mnoge zanimljive ljude koji su poznati po originalnim agro projektima.

Vrtlarica, 6. sezona_05

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Nino Šoštarić

U nedjelju 4. prosinca 2016. godine na Drugome programu Hrvatske televizije u 11.30 sati počinje nova sezona emisije Vrtlarica. Uvijek inovativna i zanimljiva Vrtlarica će u šestoj sezoni gledateljima predstaviti 16 novih nastavaka s mnoštvom savjeta u vezi s organskim uzgojem biljaka. Nova sezona donosi mnoge zanimljive teme iz organskoga vrta, ali i iz ukrasnoga cvijetnjaka koji ga okružuju. Emisija je stekla popularnost i u susjednim državama, a može se pratiti i pomoću multimedijske platforme HRTi.

Autorica emisije, Kornelija Benyovsky Šoštarić, donosi i neke nove priče o ukrasnome bilju te savjete o različitim načinima uporabe biljaka u svakodnevnome životu te pokušava proniknuti u skrivene tajne prirode koja nam pokazuje jedno novo lice. Osim toga, u novim će nastavcima gledatelji imati prigodu upoznati i mnoge zanimljive ljude koji su poznati po originalnim agro projektima.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon