KAZALIŠNA PREDSTAVA OTOČKA TERCA U AMBIJENTU VINODOLSKOG OTOČIĆA SAN MARINO

Tekst: Panopticum

Foto: TZ N. Vinodolski

Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog organizira 12., 13. i 14. kolovoza 2022. godine izvedbe prve profesionalne kazališne produkcije. Riječ je o predstavi “Otočka terca” po tekstu ‘Sjecišta’ Beatrice K urbel u adaptaciji Ane Vilenice u kojoj igraju tri glumice – Branka Petrić Fehmiu, Olivera Baljak i Ana Vilenica. Režiju potpisuje redatelj Ivan Vanja Alač dok glazbu izvodi Natko Štiglić. Scenografiju na otočiću San Marino u neposrednoj blizini Novog Vinodolskog izradila je Karla Kocijan.

Maleni otočić San Marino udaljen je nekoliko stotina metara od Novog Vinodolskog. Na otočiću se nalazi malena gotička crkvica i kameni natpis posvećen rimskoj carici Heleni.

Ulaznice za kazališnu predstavu uključuju i povratni brodski prijevoz do otočića San Marino a več se nalaze u prodaji te se mogu kupiti u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Novom Vinodolskom. Polazak broda je iz Mitan Marine u N. Vinodolskom u dane održavanja predstava u 20 sati.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon