IZLOŽBA „VODA I KRŠ“ U NSK

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u srijedu, 14. prosinca 2016. godine, u 18 sati bit će svečano otvorena izložba „Voda i krš – fenomeni rijeke Krke“ koju NSK organizira u suradnji s Nacionalnim parkom Krka. Izložbom se želi istaknuti vrijednost očuvanja specifičnoga i osjetljivoga krškog područja rijeke Krke i treći je u nizu programa projekta „Zelena knjižnica za zelenu Hrvatsku“, čije je ostvarenje NSK  započela u svibnju 2016. godine, a kojom predstavlja tematski vrijedna ostvarenja iz svojega fonda, povezuje korisnike i širu javnost s organizacijama i društvima uključenim u zaštitu i očuvanje naših prirodnih bogatstava kao bitnoga elementa hrvatske kulturne baštine.

NP Krka

Tekst: B. Dobrijević

Foto: www.npkrka.hr

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u srijedu, 14. prosinca 2016. godine, u 18 sati bit će svečano otvorena izložba „Voda i krš – fenomeni rijeke Krke“ koju NSK organizira u suradnji s Nacionalnim parkom Krka.

Izložbom se želi istaknuti vrijednost očuvanja specifičnoga i osjetljivoga krškog područja rijeke Krke i treći je u nizu programa projekta „Zelena knjižnica za zelenu Hrvatsku“, čije je ostvarenje NSK  započela u svibnju 2016. godine, a kojom predstavlja tematski vrijedna ostvarenja iz svojega fonda, povezuje korisnike i širu javnost s organizacijama i društvima uključenim u zaštitu i očuvanje naših prirodnih bogatstava kao bitnoga elementa hrvatske kulturne baštine.

Izložba se može razgledati do 5. siječnja 2017. godine.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon