I DORH SVOG ZIDARA IMA

Tekst: Panopticum

Foto: Nova TV

Čini se da inauguracija novog hrvatskog predsjednika Republike Hrvatske i nije glavna vijest dana u srijedu, 18. veljače 2020. Naime, da postane glavna zvijezda medija umjesto novog predsjednika Zorana Milanovića pobrinuo se Glavni državni odvjetnik RH Dražen Jelenić.

Izjavom za medije, Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić  osobno je potvrdio da je pripadnik masonske lože te da je član iste od početka ožujka 2018. godine kada je bio pozvan pristupiti udruzi koja se bavi slobodnim zidarstvom, tzv. masonima odnosno udruzi građana Veliki Orijent Hrvatske. Nadalje navodi da je nakon što je sredinom ožujka 2018. godine primljen u tu udrugu, kojoj tada na čelu nije bio Nikica Gabrić, sudjelovao je na još jednom sastanku članova. O udruzi zidara čiji je član, Glavni državni odvjetnik RH također navodi da se ne radi o tajnoj ili polutajnoj organizaciji, već o udruzi građana registriranoj sukladno hrvatskim zakonima, a svoje članstvo u toj udruzi ne vidi ni kao osobni, ali ni po funkciji koju obnaša, kao potencijalni sukob interesa.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon