GLAVNI UREDNIK PORTALA PANOPTICUM GOSTOVAO NA RADIJU 808

Tekst: F. R.

Foto: Karlovači.hr

Video: Radio 808

U srijedu, 7. prosinca 2022. glavni urednik portala Panopticum, dr. Nenad Raos gostovao je u studiju zagrebačkog Radija 808. U razgovoru s dr. Raosom u emisiji pod nazivom “ULTRALJUBIČASTA KATASTROFA”  bila je riječ o kemiji, zatim popularizaciji znanosti i knjigama čiji je autor, a vodili su je Goran Pirš i Boris Debić koji su ujedno i autori spomenute emisije.

U emisiji se moglo saznati iz prve ruke – Kakve veze s nastankom života imaju pivo i pašticada? I što je uopće život? Naime, dr. sc. Nenad Raos napomenuo je kako sve kemijske procese uspoređuje s kuhinjskim procesima, jer kemija i kuhinja imaju mnogo zajedničkog. Na tom tragu, dr. Raos je objavio knjigu pod naslovom Kuharica života („The Cookbook of Life“), o kojoj se, između ostalog, razgovaralo punim ustima u emisiji Radija 808.

Cijelokupnu emisiju koja se inače emitira na FM 93,9 MHz moguće je poslušati i pogledati putem video platforme YouTube te pritom zapisati sve kuhinjsko-kemijske recepte dr. Raosa. Dobar tek!

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon