EKOLOŠKA AKCIJA ČIŠĆENJA DUBROVAČKOG PODMORJA

U okviru redovnih aktivnosti Turističke zajednice grada Dubrovnika „Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik“, u nedjelju, 29. svibnja 2016. godine, održat će se druga po redu ekološka akcija čišćenja podmorja u Šipanskoj Luci s početkom u 10 sati. U akciji sudjeluju ronioci RK Dubrovnik i djelatnici Čistoće d.o.o. grada Dubrovnika te volonteri MO Šipanska Luka, a akciju organiziraju TZ grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

eko_du

Tekst: Panopticum

Foto: dubrovniknet.hr

U okviru redovnih aktivnosti Turističke zajednice grada Dubrovnika „Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik“, u nedjelju, 29. svibnja 2016. godine, održat će se druga po redu ekološka akcija čišćenja podmorja u Šipanskoj Luci s početkom u 10 sati.

U akciji sudjeluju ronioci RK Dubrovnik i djelatnici Čistoće d.o.o. grada Dubrovnika te volonteri MO Šipanska Luka, a akciju organiziraju TZ grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon