DRUGO IZDANJE FILMSKOG FESTIVALA NA LOPUDU OD 22. DO 27. LIPNJA 2022.

Tekst: Panopticum

Foto: DPRF

Ponta Lopud, filmski festival koji pruža mogućnost talentima Hrvatske, a i šire, za izravan susret s nekima od najznačajnijih imena iz svijeta filmske industrije, održati će se koncem lipnja 2022., odnosno od 22. do 27. lipnja 2022. godine. U tom periodu će se otok Lopud po drugi put pretvoriti u kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije, mjesto susreta i razmjene ideja u umjetnosti.

U šest festivalskih dana sudionici i publika moći će uživati u osam večernjih filmskih projekcija i sedam filmova na jedinstvenim lokacijama pod zvijezdama – izuzetnom ambijentu tvrđave franjevačkog samostana, Lopud 1483 i plaže RMH Lafodia Sea Resorta.

Sve ostale informacije o programu i popratnim sadržajima ovogodišnjeg Ponta Lopud festivala dostupne su na službenoj mrežnoj stranici festivala  www.pontalopud.hr te putem društvenih mreža Ponta Lopud festivala.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon