DR. KALINIĆ: ZA TOMAŠEVIĆA SU VEĆ LAGANO ODŠKRINUTA VRATA REMETINCA

Tekst: Panopticum

Foto: Z1

Međunarodni ekspert za sigurnost, prof. dr. Pavle Kalinić, gostovao je u četvrtak, 21. rujna 2023. u emisiji “Press klub” na Z1 televiziji koju uređuje i vodi Tihomir Dujmović. Veći dio emisije bio je posvećen domaćim temama s posebnim naglaskom na zabrinjavajuću situaciju u gradu Zagrebu koji se prema riječima dr. Kalinića sistematski uništava te međunarodnim odnosima s posebnim osvrtom na događaje u EU i Ukrajini. U nastavku donosimo nekoliko zanimljivosti iz tog razgovora.

U uvodu dr. Kalinić je komentirao događaje i političke poteze platforme “Možemo” u Zagrebu te naveo da već i slijepci vide da Tomaševićeva ekipa uništava grad Zagreb, i to sustavno. Međutim, kako navodi dr. Kalinić nije problem u njima već u naivnim građanima koji su im dali gotovo 200 tisuća glasova na posljednjm izborima. Paralelu s ljudskom naivnošću građana Zagreba Kalinić je povukao s pojavom nacizma i izborom Hitlera kojeg je isto tako netko izabrao jer nije na vlast u Njemačkoj došao sam već glasovima građana.

Nadalje, ističe dr. Kalinić, u takvim okolnostima ta aktivistička grupacija bi sada preuzela državu nominirajući svoju predstavnicu za predsjednicu vlade Republike Hrvatske, postavljajući pritom pitanje zašto te političke “budalaštine” koje se serviraju hrvatskom narodu putem platforme Možemo! vlada SAD, odnosno George Soros ne sprovode, primjerice, u Americi. Osim toga, dr. Kalinić navodi kako je Soroseva agenda dobit, odnosno profit i da financiranjem platforme Možemo! predstavlja svojevrsno Sorosevo ulaganje s paralelnom destrukcijom prostora na kojem se on širi što u konačni predstavlja stranu agenturu, apostrofira dr. Kalinić, a što nije ništa drugo nego sigurnosna prijetnja Republici Hrvatskoj. Također, navodi dr. Kalinić, i prvi predsjednik RH, dr. Franjo Tuđman je rušen Sorosevim novcem kao i preminuli bivši gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Identičnu aktivnost kao u Zagrebu ali pod drugim kvazi imenom “Moramo!” George Soros trenutno sprovodi u Beogradu.

Dr. Kalinić u svom nesvakidašnjem osvrtu posebno naglašava da Grad Zagreb nije opran posljednje dvije godine te da će se uskoro na groblje Mirogoj morati ići s maćetom zbog visoke trave. Također dr. Kalinić navodi da prešućivanjem medija domaća javnost nije upoznata s podizanjem “skromnog” kredita u iznosu od 240 milijuna eura gdje je pritom Tomaševićeva nomenklatura bankama založila tvrtke koje čine osnovnu infrastrukturu grada Zagreba poput Gradske plinare, Vodovoda i odvodnje te zagrebačke tvrtke Čistoća.

Podsjetimo, dr. Kalinić je već i prije upirao prstom na netransparetno upravljanje gradom Zagrebom navodeći je da Teodor Celakoski prikriveni vođa političke grupacije Možemo! koja je preuzela Grad Zagreb a ne Tomislav Tomašević kao trenutni formalni gradonačelnik Zagreba.

Cijeli, jednosatni razgovor s dr. Pavlom Kalinićem u emisiji “Press klub” može se pogledati putem priloženog videa Z1 televizije.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon