SOROS PROTJERAN IZ IZRAELA

Tekst: B. D.

Foto: www.reuters.com

Nakon sve oštrijih tonova između mađarske diplomacije na čelu s predsjednikom Orbanom i multimiijunaša Sorosa, i Izraelske su vlasti ovih dana službeno objavile da su Sorosove nevladine organizacije u Izraelu – nepoželjne. Jezikom izraelske politike, te riječi zapravo poručuju da iako je Soros Židov, ali da njegova je politika u protucionistička. Naime, on pod okriljem institucija “Otvorenog društva“ i drugih nevladinih organizacija, plasira kapital kojeg je zaradio uglavnom špekulacijama na burzaama, te tako zarađenim novcem, dugi niz godina promiče protucionističke ideje globalnog internacionalizma i pseudomultikulturalizma. Moglo bi be zaključiti kako je službeni Izrael zaključio da su im kroz cijelu povijest ljudi poput Sorosa uzrokovali najviše problema.

I U HRVATSKOJ IMA SVOJE METILJAVCE

I u Hrvatskoj je Soroš isprepleo svoju mrežu metiljavaca ovisnih o financijama. Prema neslužbenim izvorima među najekponiranijim predstavnicima te fantomske grupacije je Sanja Sarnavka i njena udruga “B.a.b.e.” gdje spomenuta ima funkciju glavne blagajnice dok se za glavnog diektora svih Operacija Soroša u Hrvatskoj spominje ime Tina Gazivode. Da ovaj dvojac posebno zanimaju hrvatske obavještajne službe i njihov rad, moglo bi se zaključiti iz podatka kako su oboje bili članovi Vijeća za civilni nadzor tajnih službi hrvatskog Sabora. Sanja Sarnavka je čak metastazirala u tom državnom tijelu, uspjevši ondje provesti dugi niz od deset godina. Osim spomenutog dvojca koji upravlja financijama i ideloškim procesima  Soroseve ekspoziture u Hrvatskoj zavidnu ulogu u političkim procesima usmjerenim na hrvatsko pravosuđe ima nekadašnji njegov stipendist Orsat Miljenić, trenutno SDP-ov zastupnik u Saboru, te Mirjana Mladineo, penzonirana diplomatkinja i nekadašnja Josipovićeva vanjskopolitička savjetnica koja je uvukla u Sorosevu mrežu i tamo zaposlila gotovo cijelu svoju obitelj.

POTAKNUO MIGRANTSKU KRIZU I LGBT POKRET

Osim petljanja po Hrvatskoj, milijarder Soros je jedan od najaktivnijih uvoznika islama u Europu. Naime, tisuće migranata koji tjedno prelaze Mediteran i pristaju u velikoj mjeri na talijanskoj ili grčkoj obali, u velikoj su mjeri proizvod njegovih organizacija, ili barem onih koje su povezane s njima. S migrantima namjerava preplaviti cijelu Europu, pogotovo Njemačku. Njegovo je djelo uništavanje zapadne civilizacije koja se temelji na kršćansko-židovskom, te grčkom i latinskom identitetu. U pozadini velike destrukcije Europe, a prema neslužbenim izvorima bliskim izraelskoj vladi, Soros želi uništiti s istim žarom židovsku tradiciju jednako kao i kršćansku. Osim toga, Soroš vrlo aktivno promovira LGBT agendu, odnosno međunarodne lesbian, gay, bisexual i transgender pokrete.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon