DESIGN WEEK 2022. – PREDSTAVLJANJE NAJBOLJEG HRVATSKOG NAMJEŠTAJA

Tekst: F. Jerković

Foto: Studio PR

Pet najboljih hrvatskih proizvođača namještaja – Prostoria, Milla & Milli, Dizz Concept, NUNC i Metoda, predstavlja se na Zagreb Design Weeku, koji se održava od 6. do 11. rujna 2022. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Na taj način posjetitelji će dobiti jedinstvenu priliku da vide na jednom mjestu sve najbolje hrvatske proizvođače namještaja dok će domaća industrija namještaja pokazati da je hrvatski dizajn mebla neupitno ušao u prvu globalnu ligu.

Ovogodišnjim Design Weekom svjedočimo stvaranju novog poglavlja hrvatske industrije namještaja. Naime, pet vrhunskih tvrtki u industriji namještaja, nije malo ni na svjetskom nivou gdje Hrvatska može biti ponosna na svoju proizvodnju namještaja, dizajnere ali i postojeće prirodne resurse.

Osim namještaja ove godine na Zagreb Design Weeku predstavlja se i Regalerija, tvornica tepiha iz Zaboka. Iako nije proizvođač namještaja, ali zajedno s njim spada u kategoriju uređenja interijera. Za one koji to ne znaju, Regalerija je baštinica zagorske tradicije proizvodnje tepiha te se diči suradnjom s likovnim umjetnicima i dizajnerima koja traje već pedeset godina.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon