BUDI VAŽAN KOMADIĆ PUZZLI MLADIH PERA – POZIV MLADIMA NA LITERARNO STVARALAŠTVO

Tekst: Gorkić Taradi

Foto: Udruga Mlada Pera

Nakon 5 godina postojanja, 4 zbornika, 3 slikovnice i 1 knjige Udruga Mlada pera vraća se svojim počecima. Naime, Mlada pera poznata su po svom radu s mladima i poticanju dječjeg literarnog stvaralaštva stoga će skoro cijele kalendarske 2023. godine prikupljati literarne radove mladih, sve objaviti na portalu Top generacija, a najbolje u zborniku. Zna se da među mladima ima mnogih koji pišu, neki poskrivećki, neki javno a ima ih svih godina i svih generacija.

Dakle da ponovimo, djeca šalju a portal TOP GENERACIJA objavljuje sve tekstove, a najbolji radovi bit će objavljeni u godišnjem zborniku. Tema je slobodna, forma je slobodna, što više radova pošaljete veća je mogućnost da će vam rad biti objavljen u godišnjem zborniku.U izbor ulaze svi radovi pristigli na natječaj u periodu od 10. siječnja do 31. listopada 2023. godine. Nema ograničenog broja radova po autoru.

Posebno poglavlje u zborniku bit će posvećeno Otkrivačima Najkutka Međimurja, a sva ostala poglavlja formirat će autori sami temama i sadržajem svojih literarnih uradaka.

Također, svi autori koji budu izabrani za objavu u godišnjem zborniku dobit će besplatno svoj primjerak zbornika kad izađe i zato taj zbornik, ta knjiga Neka bude što deblja jer je plod našeg podneblja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon