ACCOR U ZAGREBU OTVORIO SVOJ PRVI HOTEL MÖVENPICK U HRVATSKOJ

Tekst: A. Radoš

Foto: B. Subota

Accor, vodeća svjetska hotelijerska grupacija otvorila je u srijedu, 8. lipnja 2022. svoj prvi hotel Mövenpick u Hrvatskoj metropoli. Time je Zagreb dobio prvi hotel u Hrvatskoj ovog vodećeg međunarodnog premium brenda, poznat po oživljavanju švicarskog gostoprimstva i slavljenju važnih životnih užitaka kroz trenutke istinskog zadovoljstva.

Nastavljajući dugogodišnju predanost brenda Mövenpick, Mövenpick Zagreb prihvaća ekološki način razmišljanja i holistički pristup održivosti uz ponudu brojnih punionica za električna vozila te uz implementacije rješenja za informiranje gostiju bez papira.

Hotel se nalazi u modernoj poslovnoj zoni Novog Zagreba, samo desetak minuta vožnje od međunarodne zračne luke F. Tuđman i dvadesetak minuta vožnje od centra grada. Otvaranje prvog Mövenpicka u Zagrebu rezultat je uspješne suradnje Accor Grupe i tvrtke MPPD, koja će 2024. otvoriti i hotel Mövenpick Split.

Novootvoreni hotel moderne arhitekture i dizajna u ponudi ima 104 pametne sobe i apartmana a svaka soba pruža personalizirano iskustvo gostu. Hotelski restoran nudi suvremenu međunarodnu kuhinju, najfinije domaće specijalitete kao i odabrana jela s potpisom Mövenpicka. Regionalne namirnice i hrvatski okusi stvaraju poseban kulinarski doživljaj. Osim toga, Mövenpick Zagreb dovodi u Hrvatsku niz prehrambenih proizvoda robne marke Mövenpick, počevši od kave Mövenpick koja se besplatno nudi u svakoj sobi kao i u restoranu.

Prostor za sastanke uključuje konferencijsku dvoranu sa 120 sjedećih mjesta, dvije manje sobe za sastanke i višenamjensku privatnu sobu. Ovaj je prostor idealan za okupljanja, neformalne sastanke ili posebne prilike a za potpunu diskreciju postoji direktan ulaz iz podzemne garaže.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon