53. KAJAKAŠKI MARATON SAVA 2022. OD BREŽICA DO ZAGREBA

Tekst: Panopticum

Foto: K. K. K.

Ovogodišnji, 53. po redu kajak i kanu Maraton Sava ponovno kreće u subotu, 1. listopada 2022. iz Brežica na 30-ak kilometara dug put rijekom Savom kroz Sloveniju i Hrvatsku do Zagreba. Prijave za maraton su obavezne radi koordinacije sa graničnom policijom a iznose 100 kn po osobi a u kotizaciju je uključeno osvježenje na cilju, ručak, prigodna majica i medalje za pobjednike po kategorijama. Penzionerska i juniorska kotizacija iznosi 35 kn po sudioniku.

Start kajakaškog maratona je u Brežicama – Brod na Mostecu koji se nalazi nasuprot Temi Čatež dok je cilj uz lijevu obalu rijeke Save nedaleko zagrebačkog Kanu kluba Končar. Organizatori kajakaškog maratona sukladno natjecateljskim standardima imaju službu spašavanja osiguranu od strane HGSS/Civilna zaščita Občine Brežice u vidu pratnje svih sudionika motornim čamcem rijekom Savom od starta do cilja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon