VESNA BALENOVIĆ: KOLINDU I VAĐELIĆA POVEZUJU POSEBNE EMOCIJE

Tekst: Vesna Balenović

Foto: Panopticum

Dragi građani,

budite oprezni jer pojma o ničemu jadni nemate! Samo ono znate što pročitate u dobro plaćenim medijima. Na političkoj sceni pojavljuje se “čudan” par, tandem Kolinde Grabar Kitarović i Damira Vanđelića. Kolinda bi željela biti opet predsjednica Hrvatske, a Damir Vanđelić koji je deset godina bio predsjednik Nadzornog odbora Ine poželio je biti naš novi premijer! Male sitne želje, mali apetiti!! Njihov savez i plan skovan je još davne 2015. dok je Kolinda bila predsjednica Hrvatske!! Zato ih mediji sada favoriziraju itekako! I jedan i drugi jako vole, eto, mene Vesnu Balenović! Kolinda je ukinula ured za zviždače i prevarila je sve zviždače u RH, iako je obećanje dala u svojoj predsjedničkoj kampanji da će zviždače rehabilitirati kroz ured za zviždače! Prevarila nas je itekako! Meni ni plaću nije dala niti jednu lipu, iako sam 15 godina bila bez ikakvih prihoda, a Damir Vanđelić koji je šutio ko “riba” 10 punih godina u Ini sada želi biti najveći Zviždač iz Ine! Javno je rekao da nije htio do sada ništa govoriti o Ini jer se jako bojao Plenkovića i Milanovića i svoje smjene! Sada kada je “najuren” i smjenjen iz Nadzornog odbora Ine dobio je naš junak Damir Vanđelić veliku volju govoriti javno o Ini! Obratila sam se i njemu nekoliko puta s priznanjem Dorha od 2011. godine da sam kao zviždač bila nepravedno otpuštena iz Ine, međutim odgovor nisam do danas nikada dobila!

Mislim da Kolindu i Vanđelića povezuje posebna emocija: ljubav prema vlasti i mržnja i odbojnost prema zviždačima! Varanja gospodo nema! Morate dobiti makar moralnu kaznu za svoje nekorektno ponašanje prema Zviždaču iz Ine! I Kolinda i Vanđelić! Moraju naučiti prvu lekciju o životu! A to je što je to biti i kako je biti moralan, karakteran, pošten i dosljedan!! Oni to ne znaju! Tako ćemo početi, na ruševinama od Hrvatske graditi renesansu i vratiti moral i karakter u naše otužno, depresivno i apatično društvo i bar mrvu podići raspoloženje pogubljenih i već skoro suicidalnih građana! Počnimo konačno malo “mućkati” i misliti svojom glavom i kažnjavati nemoralne i nedosljednje političare! Vrijeme je pred nama! Nemojte pogriješiti i promašiti i dovesti ovakav “tandem” na vlast!!

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon