KOLIKO NAS KOŠTA ZEKANOVIĆEVO DOMOLJUBJE?

Tekst: Mario Zaccaria

Foto: Z1/MZ

Zašto se lažni domoljubi i predstavnici Crkve u Hrvata bore protiv građanskog odgoja? Zato jer bi onda narod primjereno reagirao na uništavanje proizvodnje u državi i na naplaćivanje spašavanja Agrokora iz državnog proračuna. Iz tog razloga suvereni “lovoljubi” bacaju maglu u oči sa identitetskim politikama kao što su laži o rodnoj ideologiji ili zabrani pobačaja.

Razumno je da je teže boriti se za efikasno gospodarstvo zemlje nego pobirati jeftine političke poene huškajući jedne građane na druge. U moru “lovoljuba” danas ćemo se osvrnuti na sitnu kap zvanu Hrvoje Zekanović koja nas mnogo košta, a začuđujuće koliko je skupa, beskorisna i štetna. Zahvaljujući povjereniku za informiranje saznali smo da je javna osoba Hrvoje Zekanović na javnoj plaći koju plaćaju svi radni ljudi u Republici Hrvatskoj. I tako enfanteu Zeki nije dovoljno oko 16.326,83 kn neto što će mu osigurati jednu veliku nezasluženu penziju (koju radni narod može samo sanjati), već i potrošnju osobnog automobila, cestarine, najam stana, režijske troškove i odvojeni život od obitelji. Obzirom da zastupnici imaju toliko pauza nije jasno kad nastupa ta odvojenost.

Dakle, koliko nas mjesečno košta Zekanovićevo domoljublje? Prema priloženom dopisu hrvatskog Sabora oko 35.000 kuna da bismo slušali o komunjarama, udbašima, pederima, nevjernicima i branjenju pobačaja?

Koliko mjeseci zaposlenica na blagajni mora raditi da bi prehranila jednog Zekanovića?

Lovran, 19. veljače 2021.

Mario Zaccaria, mag. archaeol.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon