IMUNOLOŠKI ZAVOD: BUDE LI SE POSKOCI U RAKITJU?

Tekst: M. P.

Foto: H. P.

Prema dostupnom pismu datiranom od 7. travnja 2020. čini se da predsjednik Milanović podržava Imunološki zavod. Zbog aktiviranja Imunološkog zavoda, upućeno je pismo premijeru Plenkoviću i predsjedniku RH Zoranu Milanoviću od strane Marine Pavković. Na isto je od predsjednika Milanovića stigao odgovor u kojem “podržava ponovno pokretanje proizvodnje i održivo poslovanje Imunološkog zavoda koji može, u vremenima pred nama, biti jamac sigurnosti i zaštite zdravlja građana republike Hrvatske”.

Pismo u kojem je predsjednikova administracija krstila Marinu Pavkoivć s Martina dostavljamo na uvid svima koji vjeruju u novi život Imunološkog zavoda, naročito u turobnim vremenima virusa korone. Tko kaže da se ne može? Bilo kako bilo, čini se da je na pomolu raskrinkavanje onih koji su Imonološki zavod zavili u crno i ujedno predstavlja buđenje uspavanih poskoka iz Rakitja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon