ŽUPAN SMŽ: GRBINU BI BILO PRODUKTIVNIJE DA U PETRINJI TRAŽI OSTATKE NESTALIH TRAČNICA PO GARAŽAMA SDP-OVACA NEGO DA GOVORI O OBNOVI BANOVINE

Tekst: Panopticum

Foto: SMŽ

Povodom treće godišnjice katastrofalnog potresa koji je pogodio područje Petrinje, Gline, Siska i okolne dijelove Sisačko-moslavačke županije (SMŽ) ta su mjesta u petak, 29. prosinca 2023. obišli mnogi političari skupljajući jeftine bodove pred nadolazeće parlamentarne izbore koji bi se trebali održati u prvoj polovici 2024. godine.

U trenucima dok je vladajući HDZ predstavio Sisačko-moslavačku županiju kao veliko gradilište u obnovi od potresa, oporbeni  političari na čelu s SDP-om su kritizirali sporost obnove.

Na te medijske kritike čelnog čovjeka SDP-a lokalni HDZ nije ostao nijem tako da tokom subote, 30. prosinca 2023. stižu reakcije od strane županijskog HDZ-a koji je putem sisačko-moslavačkog župana Ivana Celjaka odgovorio na prozivke SDP-a koje u kraćim crtama donosimo u nastavku teksta i to kako slijedi:

“Gospodin Grbin, posljednje tri godine imao je samo jedan prijedlog vezan uz obnovu i revitalizaciju SMŽ – predložio je obnovu i revitalizaciju pruge od Petrinje do Karlovca, a tu istu prugu su uklonili i demontirali članovi Sisačkog SDP-a, okupljeni u Udrugu Kopa Beach, na poticaj Sisačke gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček, uz pokroviteljstvo tadašnjeg ministra prometa Hajdaš Dončića. Gospodinu Grbinu bi bilo produktivnije da je u Petrinji tražio ostatke tračnica po garažama lokalnih SDP-ovaca nego da govori o obnovi”, završno je poručio Ivan Celjak, sisačko-moslavački župan.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon