STRANAČKO MLADUNČE MIRANDA MRSIĆA POSTAVLJENO ZA ŠEFA KABINETA PREDSJEDNIKA RH

Tekst: D. S.

Foto: www.lokalpatrioti-rijeka.com / Net

Bartol Šimunić, 31-godišnji inženjer prometa iz  Bibinja, u petak, 3.travnja 2020. je imenovan pročelnikom kabineta predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića. Na tu dužnost dolazi s pozicije pomoćnika glasnogovornika Nikole Jelića u Uredu predsjednika. Hijerarhijski iznad njega na Pantovčaku je jedino nekadašnji stipendist Sorosevog sveučilišta CEU u Mađarskoj i SAD – Orsat Miljenić, predstojnik Ureda i savjetnik za vanjsku i europsku politiku.

Šimunić je tijekom predsjedničke kampanje radio u Milanovićevom komunikacijskom timu koji je činilo nekoliko osoba na projektu digitalne komunikacije putem društvenih mreža na koje je tijekom kampanje Zorana Milanovića utošeno 900 tisuća kuna. Prema dostupnim podacima iz registra političkih stranaka u RH, Bartol Šimunić je član stranke Demokrati Miranda Mrsića, povezane s bivšim predsjednikom RH, dr. Ivom Josipovićem.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon