STIŽE LI JOŠ JEDNA NAIVNA SOBARICA U BANSKE DVORE?

Tekst: Panopticum/034portal

Foto: Požeško-slavonska županija

U javnost izlazi sve više informacija o tome kako nedavno nisu svi u Predsjedništvu HDZ-a bili za izbacivanje Nataše Tramišak s pozicije Ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Jedan od takvih napisa može se pronaći na internetskim stranicama 034portala iz Slavonskog Broda pod zanimljivim nazivom teksta “Je li županica Jozić izdala slavonske HDZ-ovce da bi sebi osigurala ministarsku fotelju?

Naime, u tekstu lokalni portal otvara pozadinu glasovanja županice Požeško-slavonske županije, Antonije Jozić koji javno postavljenim pitanjima poput – Je li ovim potezom Jozić izdala svoje slavonske stranačke kolege? Pravi li si podlogu za ministarsku fotelju? Odlazi li naša županica u Zagreb?” golica maštu prosječnog simpatizera HDZ-a. Kako nadalje navodi 034portal, sve su to pitanja, a odgovore ćemo, nadamo se, dobiti brzo…

Prozvana županica Jozić odgovorila je na prozivke lokalne HDZ baze kraktkom izjavom za medije: “Na telefonskoj sjednici Predsjedništva koja je održana podržala sam prijedlog da se za ministre predlože gospodin Bačić i Erlić”. Osim te izjave, županica Jozić dodala je prilično samouvjereno “kako se ne bi složila s glasinama o raskolu u stranci”, misleći na monolitni HDZ.

Podsjetimo, županica Požeško-slavonske županije već je otprije punila novinske stupce zanimljim temama i optužbama poput onih da klerikalizira društvo te da segregira ljude i institucije kao i da štiti kriminal u Županijskoj upravi za ceste.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon