SAMO ZA ZAMBIJU ZAINTERESIRANA – GDJE JE NESTALA ŠEFICA CIVILNE ZAŠTITE GRADA ZAGREBA?

Tekst: Panopticum

Foto: Grad Zagreb

U trenucima kada su prve slike katastrofalnog potresa u Turskoj koji se zbio u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 6. veljače 2023. obišle svijet i kada je Ravnateljstvo Civilne zaštite i Republika Hrvatska među prvim državama svijeta odmah reagirali na katastrofu strašnih razmjera te uputilo iste večeri konvoj specijalne prve pomoći prema pogođenim područjima Male Azije na put dug 2.250 kilometara, šefice Civilne zaštite Grada Zagreba nije nigdje bilo ni za vidjeti na čuti.

Prema neslužbenim informacijama dostupnim od zaposlenika iz struktura grada Zagreba, Danijela Dolenc, aktualna zamjenica gradonačelnika Tomislava Tomaševića i formalna šefica Civilne zaštite hrvatske metropole posljednjih tjedana intenzivno se bavi samo zambijskom problematikom uhićenih osoba, odnosno osobe iz platforme Možemo! optužene za pokušaj trgovanja djecom u toj afričkoj zemlji. Zli jezici iz zagrebačkih gradskih struktura navode da Tomaševićeva desna ruka ne zna ni što Civilna zaštita ima u skladištima a kamoli da operativno rukovodi tim zahjevnim poslom.

Biti na čelu Civilne zaštite jednog glavnog grada, k tome i jedne od zemalja članica EU, te biti u tolikoj mjeri nesenzibilan u trenucima ljudske tragedije, ma gdje ona bila, samo potvrđuje sumnje u izbor nakaradne vlasti koja se bogatim marketiškim prezentacijama financiranim sumnjivim novcem u izbornoj kampanji očito lažno predstavljala građanima Zagreba. Zasad nije poznato da li Danijela Dolenc, za potrebe problematike u Zambiji na dnevnoj bazi konzultira Joška Klisovića kao koalicijskog partnera i bivšeg diplomatu iz redova SDP-a s repovima međunarodnog kriminala u ratom opustošenoj Siriji.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon