IVAN HERAK ULAZI U PROŠIRENU UPRAVU NAJVEĆEG SUSTAVA MARINA U HRVATSKOJ

Tekst: Panopticum

Foto: Robert Anic/ Pixsell

Na zatvorenom dijelu sjednice vlade RH, održane u četvrtak, 10 veljače 2022. godine, jedno od kadrovskih pitanja odnosilo se na imenovanja novih članova Uprave ACI-ja. Naime, tom prilikom donesen je Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru društva ACI d.d. imenovanje Kristijana Pavića za predsjednika Uprave, a Josipa Ostrogovića i dr.sc. Ivana Heraka za članove Uprave toga društva, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju.

Vlada je takvu odluku donijela zadnji dan kada je isticao privremeni šestomjesečni mandat Kristijanu Paviću iako je natječaj bio gotov još u listopadu 2021. godine. Uprava se sada povećala za jednog člana, a sva trojica članova Uprave imenovat će se na mandat od četiri godine.

Podsjetimo, Ivan Herak, nekadašnji ministar turizma u Vladi Zlatka Mateše i česti gost nekadašnjeg Glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, s državom je cijelo desetljeće vodio pravosudnu bitku zbog optužbi radi gospodarskog kriminala, dolazi za člana Uprave ACI-ja s pozicije posebnog savjetnika ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon