IVAN ZVONIMIR ČIČAK ZATRAŽIO UKLANJANJE JELENE VELJAČE IZ JAVNOG PROSTORA

Tekst: B. D.

Foto: HRT

Gostujući na HTV4 u ponedjeljak, 26. travnja 2021., predsjednik HHO Ivan Zvonimir Čičak osvrnuo se na trenutnu društveno-političku situaciju s posebnim naglaskom na posljednje događaje oko unapređenja sustava socijalne skrbi, donošenja novog Zakona o socijalnoj skrbi, osnivanje socijalne Akademije te postupanja hrvatskih CSS.

U svom kritičkom izlaganju predsjednik HHO je naglasio kako je postupanje u posljednjim događajima tzv. facebook aktivistica i samoprozvanih socijalnih radnica poput Jelene Veljače, nazvavši je pritom Ljiljana, nedopustivo te zatražio njeno uklanjanje iz javnog prostora. Naime, predsjednika HHO-a je, kako se dalo primjetiti, naprosto zgrozila činjenica da će takva nekompetentna poput Veljače odlučivati o socijalnim pitanjima građana Hrvatske.

Na tragu toga I. Z. Čičak se dotaknuo i riječnika aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića te napomenuo da isti nije primjeren funkciji s koje se odašilju tako garnirane političke poruke.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon