CRNA UDOVICA IZ BAUEROVE ULICE

Tekst: R. F.

Foto: Vatican News

U trenucima dok je u rijeci Savi nedaleko od Velike Gorice pronađeno bezživotno tijelo nestale Jadranke Skender čije je posljednje radno mjesto bilo u uredu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na računovodstvenim poslovima, njena šefica i trenutna kandidatkinja za Izvršni odbor Međunarodnog olimpijskog odbora nije našla za shodno obratiti se hrvatskoj javnosti povodom tog tragičnog događaja već je to učinila povodom nekog drugog događaja na izuzetno jeftin i populistički način kojeg bi se posramio čak i njen prethodnik, poznatiji u javnosti kao sakupljač australskih čekova. Naime, kao što je već poznato, KGK se putem hrvatskog političkog zabavnika u formi dnevnih novina i istoimenog portala oglasila neumjesnom fotografijom i usput komentirala političke izjave svog protukandidata s posljednjih predsjedničkih izbora.

Da podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović je bila predsjednica RH posljednjih pet godina i zastupala je Republiku Hrvatsku u svijetu, a za nju je glasalo 929.488 građana RH. Osim toga, KGK je deklarirana katolkinja i imala je punu potporu Crkve za mandat predsjednice RH. Iz svega vidljivog s njene posljednje objavljene prostačke fotografije moglo bi se zaključiti da Hrvatska koju imamo danas, a s time i prava žena, su rezultat vladavine KGK posljednjih pet godina kao predsjednice Republike Hrvatske.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon