ZBOG KORONE SE UMJESTO DANA PIVA ODRŽAVA MANIFESTACIJA “NA PIVO U KARLOVAC”

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Grad Karlovac

Zbog otkazivanja gotovo svih manifestacija širom Hrvatske zbog pandemije koronavirusa, ove godine neće biti održani “Dani piva” u Karlovcu. Međutim, organizatori su odlučili napraviti manju zamjensku pivsku manifestaciju koja bi trebala u budućnosti biti popratni sadržaj Dana piva.

Riječ je o programu “Na pivo u Karlovac” koja treba početi 21. kolovoza 2020. u nizu karlovačkih ugostiteljskih objekata. Manifestacija će trajati od 21. kolovoza do 4. rujna 2020., a sve dodatne i preciznije obavijesti o programu „Na pivo u Karlovac“ bit će dostupni na internetskoj stranici TZ grada Karlovca.

Temeljem predviđenog programa karlovački ugostitelji se tako pozivaju da u svojim objektima pripreme raznolike programe vezane uz pivo – od degustacija pojedinih vrsta piva, preko tematskih večeri nekog piva ili tradicionalnih jela u kojem se koristi pivo, pa sve do glazbenih večeri i kvizova na temu piva. Tome će prethoditi velika marketinška kampanja za koju je Turistička zajednica grada Karlovca osigurala financijska sredstva pa će svi sudionici manifestacije biti reklamirani putem 12 velikih državnih internetskih portala, od informativnih do turističkih.

Organizatori se nadaju da će promotivna kampanja umjesto dosadašnjeg dugogodišnjeg tamburanja jeftinih zabavnih skupina za svadbe i sprovode pridonjeti povratku originalne zamisli iz osamdesetih godina kada su karlovački Dani piva i nastali. Neslužbeno, na zamjenskoj manifestaciji karlovačkih Dana piva očekuje se posjet nove ministrice turizma i športa, Nikoline Brnjac u pratnji premijera Andreja Plenkovića.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon