ZAPOČINJE STUBIČKI MUF 2021.

Tekst: Š. Š.

Foto: I. V.

Mali ulični festival (MUF) je kraća ljetna manifestacija koja se održava u Stubičkim Toplicama. Iako prošle godine nije održana zbog korone, ovo ljeto se MUF vraća u punom sjaju, a održati će se od 9. do 11. srpnja 2021. godine.

Posjetitelje očekuju razna ulična događanja, performeri, zatim bogata gastro ponuda, kazališne predstave i razne radionice te ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata te glazbeni koncerti poznatih imena hrvatske estrade. Program će se odvijati na tri lokacije u Stubičkim Toplicama – u centru, uz luna park i u parku Maksimilijana Vrhovca. Vizuale za MUF radio je grafički dizajner iz Zaboka Igor Vranješ.

Stanovnici Stubičkih Toplica s nestrpljenjem očekuju 3. Mali ulični festival, koji je kroz posljednje dvije godine stekao popularnost i dao dodatnu vrijednost turističkoj ponudi u Zagorju, a i šire. Program 3. MUF-a može se pronaći na internetskim stranicama TZ Stubičke Toplice.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon