U ZAGREBU ODRŽANA TRIBINA O ULOZI MAINSTREAM MEDIJA NA PERCEPCIJU JAVNOSTI O HRVATSKIM BRANITELJIMA

Tekst: B. M.

Foto: G. Z.

U zagrebačkom hotelu Sheraton u subotu, 25. studenog 2023. godine održana je tribina pod nazivom “Uloga mainstream medija na percepciju javnosti o hrvatskim braniteljima” koje je organizirao Centar za potporu i inkluziju u zajednici u suradnji sa Udrugom zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara (UZDBV).

Na početku tribine odana je počast minutom šutnje prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, svim hrvatskim braniteljima kroz povijest te žrtvama Gladomora u Ukrajini kojih su se tom prilikom svi prisutni na poseban način prisjetili. Izlagači  na navedenu temu su bili Diana Glasnova, bugarsko-hrvatska novinarka, zatim Dubravka Vukoja, ratna novinarka i prof. dr. sc. Josip Jurčević, povjesničar s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Nakon izglaganja velik broj nazočnih uzeo je učešće u otvorenoj i konstruktivnoj raspravi. Moderatorica tribine je bila Zorica Gregurić iz UZDBV-a.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon