U MOTOVUNU DOKUMENTARAC O IGGYJU POPU

Ovogodišnji Motovun Film Festival, čije se devetnaesto izdanje održava od 26. do 30. srpnja 2016. godine donosi šezdesetak filmova, među kojima i premijeru dokumentarca ‘Gimme Danger’ Jima Jarmuscha o Iggyju Popu. Osim toga, festival donosi još nekoliko filmskih ‘poslastica’ – među ostalim, pobjednika Berlinala, ‘Gori more’ Gianfranca Rosija koji donosi zanimljiv pogled na aktualnu migrantsku krizu iz perspektive dvanaestogodišnjaka i neobičnu humorističnu dramu ‘Tangerine’ Seana Bakera, film u cijelosti snimljen mobitelom koji je premijeru imao na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu.

I.Pop

Tekst: Panopticum

Foto: www.allmusic.com

Ovogodišnji Motovun Film Festival, čije se devetnaesto izdanje održava od 26. do 30. srpnja 2016. godine donosi šezdesetak filmova, među kojima i premijeru dokumentarca ‘Gimme Danger’ Jima Jarmuscha o Iggyju Popu.

Osim toga, festival donosi još nekoliko filmskih ‘poslastica’ – među ostalim, pobjednika Berlinala, ‘Gori more’ Gianfranca Rosija koji donosi zanimljiv pogled na aktualnu migrantsku krizu iz perspektive dvanaestogodišnjaka i neobičnu humorističnu dramu ‘Tangerine’ Seana Bakera, film u cijelosti snimljen mobitelom koji je premijeru imao na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu.
Prema najavi organizatora,  a u suradnji sa zemljom partnerom, koja je ove godine Italija, festival je pripremio tri programa, od kojih je prvi posvećen petorici najboljih talijanskih redatelja današnjice kojima će se prikazati po jedan film. Filmove sa samog juga Italije predstavit će se u programu ‘Talijanski Jug’, a priređen je izbor komedija, u programu ‘Italija se smije’.
Festival je pripremio četiri vrste kompleta ulaznica koji su vremenom, mjestom i cijenom prilagođene posjetiteljima Motovuna. Kupnjom bilo kojeg od pripremljenih paketa ostvaruje se besplatan smještaj u festivalskom kampu.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...