TOMISLAV JELIĆ: “INA JE BILA UDBAŠKA SAMOPOSLUGA!”

Tekst: Panopticum

Foto: Z1

Gost emisije Bujica na Z1 televiziji u srijedu, 19. listopada 2022. bio je politički analitičar, ratni dragovoljac i kolumnist Hrvatskog tjednika – Tomislav Jelić. Gospodin Jelić bio prilično oštar u nastupu i izjavama, naročito prema premijeru Plenkoviću i njegovu zamjeniku Medvedu – koje smatra najvećim veleizdajnicima u novijoj hrvatskoj povijesti!

ŠTETOČINA IZ BANSKIH DVORA

“Plenković je Hrvatskoj nanio više štete nego Tito i Ranković zajedno” – smatra Jelić. “Tito nije dopustio stvaranje Hrvatske države, a Plenković suptilno razara ono što je krvlju stvoreno u Domovinskom ratu!”, tvrdi gost Tv Bujice.

KAKO JE MEDVED POSTAO ZEKANOVIĆ

Nadalje, Tomislav Jelić je u Bujici usporedio “branitelja hrvatskih ministara” Medveda i “dvorsku ludu” Zekanovića. “Ono što je Zekanović bio do prije dva mjeseca, to je Medved bio prije šest godina, a kada je upoznao Plenkovića, Medved je postao Zekanović!”, napomenuo je Jelić.

O SVJEDOČENJU DAMIRA MAYERA

“Najvažnija Mayerova rečenica je ona koja govori o politici kao naredbodavcu odvoza hrvatske nafte na preradu u Mađarsku, koji je dovelo do zatvaranja Sisačke rafinerije… A dobro znamo tko je na čelu te i takve politike!”, tvrdi Jelić.

Jelić je također komentirao pljačku INA-e: “Ina je bila udbaška samoposluga, a Sanader nikada ne bi bio na optuženičkoj klupi da ju nije izručio Mađarima!”

SOROS I GLOBALISTIČKA ŠTALA

Tomislav Jelić također smatra da je koalicija Plenkovićevog HDZ-a i Tomaševićeve radikalno lijeve platforme i te kako moguća, s obzirom na to da sličnoj “antibleiburškoj koaliciji” europučana i zelenih već svjedočimo u nedalekoj Austriji.

“I Plenković i Tomašević kao Sorosev učenik dolaze iz iste globalističke štale! Plenković je globalističko čedo proizvedeno u briselskoj radionici, dok ovdje još nitko za njega nije niti znao”, zaključuje Tomislav Jelić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon