TJEDAN OLIVERA DRAGOJEVIĆA NA BRODOVIMA JADROLINIJE

Tekst: R. L./ R. F.

Foto: Z. M.

U tjednu posvećenom preminulom glazbeniku Oliveru Dragojeviću, Jadrolinija je u ponedjeljak, 26. srpnja 2021. godine svojim putnicima na trajektnoj redovnoj liniji Split – Vela Luka organizirala koncert najljepših Oliverovih pjesama uz poznata lica s hrvatske muzičke scene. Koncert na palubi trajekta Jadrolinije iako započet kao spontana svirka ove je godine postao najposebniji događaj ljeta u kojemu su se spojili more i vječna energija Oliverovih pjesama.

Naime, to je tek dio događanja povodom treće obljetnice smrti velikana hrvatske glazbe koja se već tradicionalno održavaju na Oliverovoj rodnoj Korčuli. Vrhunac događanja je koncert „Trag u beskraju“ zakazan za četvrtak, 29. srpnja 2021. na pjaci u Vela Luci.

Podsjetimo, domaći brodar Jadrolinija od početka održavanja ovog, sada već tradicionalnog tjedna posvećenog Oliveru, ima značajnu ulogu u logističkom dijelu organizacije koncerta u Vela Luci.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon