SVJETSKI AUTOSALON – ŽENEVA 2020.

Tekst: B. Dobrijević

Foto: NEVS-SAAB

Najpoznatiji i najprestižniji, 90. po redu, autosalon u Ženevi održati će se od 5. do 15. ožujka 2020.  godine. U tom periodu svoja će vrata otvoriti veliki sajamski kompleks Palexpo, koji će u sedam ogromnih paviljona ugostiti stotine tisuća posjetitelja i ljubitelja automobila iz cijelog svijeta koje neće spriječiti ni trenutna epidemija koronavirusa. Svi koji nešto znače u autoindustriji pojavit će se na ovome salonu koji se ujedno smatra najprestižnijim u svijetu. Prvi dan, 4. ožujka 2020. rezerviran je  isključivo za VIP goste i novinare iz cijelog svijeta, a šira će javnost najnovije automobile moći pogledati od 5. ožujka.

Prema najavama glavne zvijezde koje će zasjati na crvenom automobilskom tepihu ženevskog autosalona biti će električni automobili, zatim kompakti i brojni koncepti. Iz dostupnih turističkih vodiča posjet sajmu iz Zagreba organiziran je u petak, 6. ožujka 2020. putem jednodnevnog čartera iz Ljubljane s mogućnošću organiziranog autobusnog transfera iz Zagreba do Brnika i natrag.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon