SREBRNO DOMAĆIN DANIMA HRVATSKOG TURIZMA 2021.

Tekst: B. Dobrijević

Foto: HDZ Sesvete

Manifestacija Dani hrvatskog turizma (DHT), u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije, ove će se godine održati 28. i 29. listopada 2021. u Srebrenom, odnosno u Župi dubrovačkoj u Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu.

Naime, na DHT-u tradicionalno se obilježava kraj turističke godine u Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka rezimiraju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma.

U najavi za medije, ministrica turizma i športa Nikolina Brnjac najavila je najveći godišnji skup turističkih profesionalaca na kojem će se analizirati rezultati u sezoni 2021. gdje će se drugog dana manifestacije tradicionalno dodijeliti nagrade najzaslužnijima hrvatskim turističkim djelatnicima. Unutar dvodnevnog skupa izdvajamo i nekoliko najavljenih tematskih rasprava, i to:

  • mladi u turizmu s naglaskom na nedostatak radne snage,
  • digitalna transformacija u turizmu,
  • turistički trendovi nakon korone.

U sklopu državne turističke manifestacije održat će se i svečana dodjela nagrada, uz izravan prijenos na programu HRT-a. Nagrade se dodjeljuju pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i poslovnim subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon