SLAVKO KOJIĆ: ZAGREBOM POKUŠAVAJU VLADATI PARANOIČNI AKTIVISTI U MANIRI DEZORIJENTIRANIH DILETANATA

Tekst: Panopticum/HRT

Foto: Grad Zagreb/N1

Povodom posljednjih događaja u gradu Zagrebug u ponedjeljak, 30. siječnja 2023. u tv emisiji Otvoreno HRT-a, gostovali su Dražen Jović, predsjednik Sindikata Zagrebačkog holdinga – ZET Zagreb, zatim Damir Bakić, zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini iz platforme Možemo!, Slavko Kojić, predsjednik Bandić Milan 365 Stranke rada i solidarnosti i Mislav Herman, predsjednik zagrebačkog HDZ-a.

Najintenzivni duel u tv studiju se te večeri vodio između Damira Bakića i Slavka Kojića, naročito u području financija, gdje su u pojedinim trenucima padale teške riječi a na momemte i uvrede.

Naime, Slavko Kojić je izjavio kako smatra da je do ove teške situacije u gradu Zagrebu došlo dolaskom nove vlasti, odnosno kako kaže, „paranoičnih aktivista” koji u maniri dezorijentiranih diletanata pokušavaju vladati gradom. Kako nadalje tvrdi Kojić, radi se o ljudima koji su neupućeni i ne znaju rukovoditi Gradom Zagrebom te da ti lijevo orijentirani i zeleni političari nakon što otpuste 700 ljudi kažu da ih srce boli, smatram da je to licemjerno, zaključuje nekadašnji šef zagrebačkih financija.

Međutim, predstavnik grupacije Možemo! Damir Bakić je na to izjavio kako je ovo što je rekao Slavko Kojić bestidno. Bakić je također dodao kako je nova vlast naslijedila više od 700 savjetnika, pomoćnika savjetnika i doslovce izmišljenih radnih mjesta.

Ostali dio zanimljivog razgovora četvero navedenih gostiju iz tv emisije Otvoreno dostupan je na mrežnim stranicama HRT-a.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon