SJEDI LI U VLADI ANDREJA PLENKOVIĆA PODOFICIR JNA I DEZERTER DOMOVINSKOG RATA?

Tekst: Panopticum

Foto/Video: Vlada RH/N1

Nakon oštrih izjava na RTL-u s temom posljedica razornih potresa u Hrvatskoj između ministra Darka Horvata i zagrebačkog pročelnika UHS-a, ista je nastavljena i putem N1 televizije gdje je pročelnik zagrebačkoga Ureda za upravljanje u hitnim situacijama (UHS) Pavle Kalinić ponovo prozvao metiljavo “društvo oko Andreja Plenkovića”, misleći pritom na blagoglagoljivog ministra graditeljstva Darka Horvata, označivši ga pritom podoficirom JNA i prikrivenim dezerterom Domovinskog rata.

Osim toga, pročelnik Kalinić je naglasio da potres nije jedini aktualni problem u hrvatskoj metropoli nego i velik broj zaraženih koronom, te je zbog toga zatražio hitno zatvaranje kazališta i muzeja u Zagrebu referirajući se pritom na kulturnu scenu i muzeje u New Yorku koji su cijelo vrijeme pandemije korone zatvoreni. Više o tome može se pogledati u priloženoj video snimci N1 televizije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon