SHZ: ZBOG NEOBNOVLJENIH I ZATROVANIH BUNARA NAROD VLASTODRŠCE BENKOVCA NAZIVA VARALICAMA

Tekst: SHZ

Foto: P. Z. Ž.

Stranka hrvatskog zajedništva (SHZ) je više puta upozoravala gradsku vlast Benkovca da veliki problem mještanima Vukšića zadaju neobnovljeni seoski bunari, a grad Benkovac godinama nije ništa poduzimao kao da se to njih ne tiče. Sada nemaju pitke vode jer im je zatrovan jedini bunar “Drvenjak” iz kojeg su pili vodu, a druge bunare u mjestu Vukšić nisu obnovili kao što je “Vrilina”…, što ih može biti sram.

Ovo je prvi put u povijesti Vukšića, da niti jedan bunar nije u funkciji. Također, uz gradsku vlast odgovoran je i mjesni odbor Vukšić, koji po pitanju obnove bunara u mjestu Vukšić ništa ne čini. Zašto nisu vršili pritisak na gradsku vlast da se obnove bunari?

Zbog stalnih obećanja pred izbore da će Vukšić dobiti vodu mještani Vukšića nazivaju vlastodršce Benkovca varalicama jer ih stalno varaju. Navedeno mjesto jedno u od najvećih u gradu Benkovcu nema još vodovod te se opskrbljuju iz vlastitih gusterni.

Vukšić – Zadar, 29. srpnja 2021. godine

Stranka hrvatskog zajedništva – Podružnica Zadarske županije

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon